Mndi mlm² hujung ² trimester ni okey ke?

Suka mndi mlm² Klau mndi Awai sngt stgi badan cepat berpeluh dan tk selesa..tapi ada yg Kata Klau mndi MLM nnti pyh nk beranak betoi ke?#pleasehelp

2 Balas

Tak betul ..boleh je mandi setakat nk basah2 badan hilangkan peluh..jng sampai berendam dlm bathtub udah ler.

tak betuuul. boleh je mandi, takde masalah. keselesaan diutamakan, gittew.

2y ago

sis nk tnya Klau mcm Braxton Hicks tu perlu pergi ke pac tk..pagi kelmarin rasa Harini ok je.nk tnya misi nnti dia bising