Breast Pump untuk dijual - RM200 each (guna beberapa kali je)

Suction lembut sangat, highly recommended! Ade 2 sizes dalam ni 24mm & 27mm together with flange size 19mm. Saya ade 2 sets of pump. Reason jual sebab susu badan dah takde. :( #breastpump #letgo #suctionlembut #seremban #firstmom #newlymom #prelovedpump #fewtimesusedonly #firstbaby #firstuser #makmak #pleasehelp

Breast Pump untuk dijual - RM200 each (guna beberapa kali je)
2 Balas

Masih ada lg ke sis

2y ago

masih ade lagi sis

👍