Nak tanya apa patut saya buat..

Suami saya kantoi usha, puji dan drop komen dkt gmba perempuan lain thru wasap group sesama kawan dia..komen tu sy sndr tak sanggup nk tulis dkt sini.. prempuan plk ad yg btudung ad yg pkai yoga pants dgn sports bra je..sy skrg preggy 8m... Bila confront dia, dia ckp mmg lumrah lelaki nk tgk yg cntik2. Tp dia kata dia nyesal n jnji xbuat lg.. rsnya apa nasihat mommy2 dlm ni..sy tgh pregnant ni emosi xleh control...td br terbang gelas ke dia.. klu tahan lg rsnye esok mau sy langgar dia smpai mati

2 Balas

Langgar je sis! Kurang asam, dah pandai buat bini pregnant berani dia buat sis macam ni. Sis sabar ya, kuatkan diri untuk anak. Saya paling tak suka lelaki macam ni, janji manis semua indah tapi hampeh. Kalau dia buat lagi sis, sis bawak je anak balik kampung. Biar dia yang datang pujuk. If betul dia berubah, dia kena buktikan. Lumrah manusia nak tengok yang cantik, tidak kira lelaki atau perempuan. Tapi kalau dah jadi suami orang, takboleh lah memandai comment macam gitu lagi

Lain macam taste suami sis. Alasan pun lain macam. Sabar ye sis