Jara usia dengan suami.. Saya 39 Suami 66 Macam2 fikir bila dapat tau ngandung..

Suami kata tak kisah,kalau dh itu rezeki...katanya Allah nk kata JADI,jdlah...sbb sblum ni mmg saya tak merancang pun,hinggalah 8 tahun ank bongsu saya ni,tetiba POSITIF..saya plak fikirkan suami,adakah dia akan malu bila saya hamil n dengan usianya tu dia akan ada ank kecil lagi😔saya stress bila fikir soal takut nk bersalin tu jgn ckpla... #komenpositif

1 Balas

kenapa pula nak malu.. llki biasa mmg ada yg suda berusia pun masi subur.. 😄

2y ago

Ada betulnya...mungkin janggal sikit kut kalau dh usia 66 masih ada anak kecil...