Jamu sweet dara atau jamu kak lis atau jamu bonda rozita

Suami dah complain cakap dah tak ketat. Saye ni seorang guru, jarak sekolah dengan rumah 1 jam. Balik kerje dah penat, anak pun kecik lagi baru 11 bulan. Kadang takde mase nak buat squad atau senaman kagel tu. Ade tak jamu yang bagi tenaga dan ketat kan faraj ?

20 Balas

saya lpas bersalin amalkn ladyxara , Alhamdulillah suami puji sedia ketat bila bersama, now tgh pregnant anak no 3 plk, masa pantang pun boleh mnum sbb dia boleh menyegarkan badan serta merawat dlaman luaran kita.

2mo ago

kotak pink thu ker.. yg plantinum thu ker

untuk ketakan miss v tu sye xpasti la, tp sye consume jamu bonda yg royal v (umur 35thun ke bwh) untk dalaman, badan xdek cpt letih sgt. kalau umut 35tahun keatas consume mega ratu by bonda jugak.

complaint balik sis. kata dah dia tak jaga kita betul2, tak bagi masa kita nak me time untuk exercise etc. btw lamanya sis atas jalan lahai penatnya. moga Allah mudahkan urusan sis 💐

2mo ago

Iye sis, saye tak boleh pindah rumah dkt dgn sekolah sbb husb sye bertugas balai. Jdi sye kne ikut die stay kauters. Penat tu jgn cakap lah dgn nk hadap jem nye 😮‍💨

Senaman kegel tu xperlu nk kne bertekap bru bleh buat..time dduk kt kerusi..dlm kete time brjalan pon boleh buat. 🤭🤭 Dduk² saja tgk tv ke..time tu pon bleh buat. 😁

yg tk ketat tu otot. musykil lg mcm mana mkn jamu blh fokus tang otot bwh tu je. ada org blh explain

sis blh try royal V yg bonda alif syukri punya. bg sy mnjd. bkn utk miss v sja tp utk ksihtn dlmn wanita

2mo ago

Okey thnk you sis share.

mkn jamu sbnarnya x mengetatkan. dia mngurangkan air mazi perempuan. sbb tu rsa ketat

mungkin hsband yg makin mngecil 😅

makan mustahnir JRM

😅