Jamu lepas bersalin

Hi, jamu apa ye yang ibu ibu makan lepas bersalin ? Suami cakap lepas bersalin nih langsung tak ketat dah 😭 saya dah 5bulan lebih bersalin, czer .#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

3 Balas

maaf nak tanya, even bersalin czer pun still tak ketat ea?, ingat normal ja. sbb saya czer juga, tapi taktau bab ni. n saya dulu ada la consume ladyes coafee sbb malas makan pil

11mo ago

saya pun pelik, suami cakap tak ketat dah . czer kot, bukan normal 😂😂😂

Nona Roguy. Hehe. Alhamdulillah suami cakap lepas bersalin makin ketat 😆

Jamu nenda, suami ckp mcm malam pertama 🫢