Stress mak mertua

Stress lh berpantang dgn mak mertua... Selalu membebel ad ja bnda x kena... Selalu bandingkan kita dngan ank2nya yang lain... Ank sya ad kuning... Sya dh kejutkan bgi susu setiap 2 jam tapi ibu mertua kta x nmpak pn bgi susu... Pastu mak mertua kta ank hang kuat tido nanti kuning naik pdan muka.. Suami plk buat x tahu ja... Pernah skali sya pergi ke tandas mak mertua bgi air kosong dkt anak ... Ank bru 10 hari#bantusharing

5 Balas

awak kena cakap dn bertegas. bagitau husband kesan bg air kosong dkt baby. search artikel berkaitan bg air masak dkt baby. usus baby xkuat lg. bahaya. tmbh2 baby awak baru dlm hari. warning dkt husband awak jadi pape dkt anak siap. ckp kalau anak msok hospital sapa nk jaga yg pasal menyusu tu. disebabkan mak awak xnmpk sgt kan. time nk menyusu anak tu. awak bnyi kuat2 bg dia dgr. awak ckp je mcm ni, eh syg nk susu yea. meh minum meh.