Storage milk bag

Storage milk beg yang kita beli tu sebelum bubuh susu kena basuh ka? Atau boleh buka pkai terus? Time buka tu isikn susu boleh zipkan terus ka??? #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #ingintahu

Storage milk bag
10 Balas

xperlu. boleh terus simpan susu dlm storage tu. tp make sure masa bukak storage tu awak jgn masok kn tgn utk kembungkan keliling storage tu.. sbb kita xtau ada bacteria ke tak kt tgn kita.just pegang dr luar je

boleh trus bukak isikan susu then ziplock balik. tk perlu bsuh sbb dah mmg bersih.

Xpayah basuh. Buka zip lock isi susu & lock semula. Simpan dlm peti

Boleh terus guna sis. Dah sterile siap dah biasanya

Boleh terus isi susu. Lepas dah guna jgn recycle.

Tak payah basuh. Terus guna je. Good luck!

Boleh terus guna. Takyah basuh pon.

boleh trus guna xpyh bsuh

xpayah basuh..guna terus

👍🏻👍🏻