STOCKIN MED SEMASA PREGNANCY

STOCKIN MEDICAL 📌MED SPEC BAGUS UTK MELANCARKAN DARAH DAN BENGKAK KAKI KETIKA MENGANDUNG. RM50 FREE POSTAGE SM#firstbaby Add kedai TELEGRAM IDA t.me/aqildacoshop ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ IDA: www.wasap.my/+60172400253 📌support PAGE IDA LIKE N FolLoW 👇🏻 fb.me/aqildaclothings769 📌mesenger AQILDA.CO m.me/aqildaclothings769 📌Instagram AQILDA.CO https://www.instagram.com/aqildaclothings769 📌Shopee shopee.com.my/eidaqil88 📌Tiktok business https://vt.tiktok.com/ZSmSUd4Q/ #awekcun #kakibundle #kakigelek #tiktokmalaysia #awekmelayu #awektudung #awekmalaysia #awekmantul #baju #murah #bajumurah #ootdmalaysia #viral #murahmeriah #readystockmalaysia #chubbygirl #plussize #plussizefashion #malaysiaonlineshop #chubbygirls #chubbymalaysia #chubbygirlsdoitbetter #gemokisawesome #bajumuslim #mystyle #murahmeriah #murah

STOCKIN MED SEMASA PREGNANCY
1 Balas

sy pakai ni.tp peha sy allergic dgn getah di hujung stokin n tinggalkan parut bintik2 getah tu. tak pasal buruk peha. tp oklah berkesan gaklah.