For the stay at home moms, what is your daily routine with baby?

2 Replies

Kadalasan mag 9am na sya kung bumangon sa pagkabangon palit agad ng diaper, kain, play / ipad, pasyal sa labas, lunch, ligo, tulog, merienda, playtime, dinner, tv time, wash up at tulog na.

I work from home and my routine with the baby after work (around 4pm) is: Play wooden educational toys, book reading, watch high 5, nap, dinner, play time, wash, story telling and sleep.

7y ago

Nasa mama ko sya buong araw habang nasawa work ako. Nag bi-bike sila at nagbabasa ng books.