Sakit tapak kaki & kaki krem

Start week ke-12 sampai 14 skrg asyik sakit tapak kaki & krem je.. boleh ke urut ehh..?? Atau sapu minyak panas ke ape.. sbb kdg tuu sampai terjaga tido mlm sampai nangis².. kejut husband sruh urut sikit baru lega.. tp x hilang sepenuhnya laa.. ada yg tau x nk buat cane kes mcm nii

1 Balas

I kalau jd mcm ni masa tgh tidur jadi auto berdiri sis 😂 lega terus tp syarat dia bila u rasa dia tgh tarik tu terus bangun

2mo ago

Mmg sakit sikit tp bagus utk stretching sis. Pastu dia akan lega