Nipple cream yg sesuai utk gatal2

Start mnggu lepas bhgian payudra sy (sekeliling) rasa gatal, sy garu & x prasan garu smpai luka😅 sy mmg selalu cuci & mandi. Tpi kdg ada masa rasa gatal sgt smpai x leh thn nak garu, skg sekeliling nipple dah berbekas sbab kesan sy garu. Mommy pnah x alami mcm sy? Sy nak tau nipple cream apa yg sesuai sbab sblm ni x pnah lg beli #SeriusTanya #SeriusTanya #SeriusTanya #bantujawab #bantujawab #ingintahu #firstmom #firstmom

1 Balas

mcm sy dlu pnh guna pigeon dan cocoa butter palmers tu pun guna ms nipple luka ms bby nyusu dgn nipple blok