Muka baby timbul gini kenapa ya

Start kmrin tiba2 muka baby gini. Ni sbab faktor cuaca panas ke? Ruam ke ni? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

Muka baby timbul gini kenapa ya
5 Balas

Anak sye pun mcm ni jgk. Mcm2 krim guna still sama. Last try krim cetaphil baru okay. Bawa pergi jumpa doktor, that's normal because of hormon yg dia bawak dari dlm perut. After 3months baru hilang doktor kata. Just apply losyen. Kalau awk risau sgt bawak lah pergi jumpa doktor. Or maybe anak awk panas. Babu sye kalau panas akan naik merah2 lagi byk.

Anak saya masa 1bulan lagi teruk kena ruam. Kena ruam panas sbb kat kg haritu panas sangat2. Saya pakaikan calamine lotion,sampai skrg hilang

not sure.. mcm ekzema pun ada

klo anak bf, ibu kene pntg mkn

3w ago

biasanya apa mknan yg kita perlu elak ye? sbab sy mmg full bf