Kerap sangat demam

Start dari 7 bulan smpay 9 bulan ney kerap sangat demam selsema. Ibu2 ada tips tak?

2 Balas

kerap macam mana ye mmy? dah klinik tak? ataupun emergency hospital. risau pulak demam berulang ni. kalau pi hospital,bagi tau demam on off,biasa doctor akan ambil darah. dah 9 bulan,kena jaga kesihatan ye mmy. due dah dekat. ambil makanan sihat. elakkan makanan mentah/yg tak di masak dgn baik. kalau saya² ambil buah oren setiap hari untuk elakkan selsema,demam,etc. kalau boleh, elakkan ke tempat² yg ramai org. sekarang ni macam² virus. risau dibuatnya. saya sepanjang mengandung,tak pi mana² dah. keluar pun hantar jemput anak sekolah je. dan sentiasa pakai face mask,walaupun ramai dah yg tak pakai,saya tetap pakai. semoga cepat sembuh ye mmy 🤲🏻❤️

pergi hospital