Cucuk ubat cair darah berdarah

Spot ni dah cucuk 2 hari lepas tapi dia berdarah pulak bila terkena air atau bila saya bengkok kan kaki, tapi tak sakit. Normal ke macam ni? #firstmum

Cucuk ubat cair darah berdarah
12 Balas

Kena urat tu sis,cek balik dgn nurse cara awak cucuk tu. Saya thun lps czer jugak, masa kat rmh cucuk okey je, x kluar drh apa semua, tapi lps luka czer sya keluar nanah so smbung la ddk wad balik,msa di wad sya msih cucuk ni,tapi keluar drh, n bgi tau nurse, nurse kata kena urat la tu, n sejak tu dia cucukkan hehe, cucuk kat bahu pulak tuu.

2mo ago

maaf sis nk tnya, mcmna luka czer boleh nanah ye? sbb sy pnya pn tkut ad nanah,da sbulan lbih, tiba2 sakit kt hujung benang,astu mcm bngkak skit..sis pnya mcmna ye?

tringat pulak msa lpas brsalin e-czer hri tu . suami yg tlg ccuk kn ubat cair drah ni tp ad skli ntah mcm na lpas ccuk jd bengkak tmpat tu and lebam. punya la cuak and rsa bsalah suami sy time tu 😂terus rsa down n xconfident nk ccuk dah 😅 pdhal xda apa² pun. 🤭

sya pun pernah jdi. smpai biru pun ada. awk cri tempat yg tebal sikit untk cucuk. pgalaman cucuk sakit bengkak dgn sakit czer lgi. smoga tabah sis jgn risau smua ok.

Saya dulu pun cucuk ubat ni malam, pagi esok tu meleleh2 darah kat kaki 😅 saya tak buat apa, lap je and tekan bagi darah tak keluar

saya 2 kali emergency czer. kalau berdarah camni saya just lap2 camtu ja . biar ja. tak jd apa pun. tpi kalau sis risau tanya la misi. lp

sy xpena cucuk sendiri...sebab takut...setiap kali check kuning minta tolong nurse...kalau x sanggup sy ke KD cari nurse sy...seram

sy penah cucuk lepas tu keluar darah, sy tampal plaster esok tu x keluar darah dah

check balik dgn nurse location betul² untuk cucuk. ni cucuk heparin lepas czer ke..?

2mo ago

Haah saya emergency czer, nanti bila ke KK saya tanya 😕

Mungkin tempat awak cucuk tu terkena urat dalam tu…

2mo ago

Kena biarkan saja atau kena buat apa2 sis

sbelum cucuk Ada cengkam x Kawasan Tu?