bercak darah

Spe sini yg pernah mngalami bercak darah ? boleh bgtahu sy mcmane rupa & berape lama tempoh nya

2 Balas

10/6 - sy check clearblue sy prgnt .harini sy kencing keluar darah .dh pegi klinik .dr tak dpt nk confirmkan sy prgnt ke x .. , dr ckp tgk dulu kuantiti dan tempoh drh tu keluar .. sama ada darah implatasi (1-2hari) atau darah haid (mengikut tempoh haid masing2). doakan saya sis 🥺

3y ago

laa yeke, smoga baik2 aje..sy pon masih mngharap ad malaikat kecil mnjadi pnghuni rahim sy..dh nk dkat 10bln sy kguguran xde rezeki lg..smoga kte sme2 dikurniakan zuriat sihat, cergas solih & solihah pd thun ini ya. AmeenYaRabb 🥲🤲🥰

Saya pernah mengalami bercak darah tapi terlalu sedikit. Hanya sekali sahaja dalam sehari dan warna coklat kemerahan. Ada juga bercak darah warna pink muda.

3y ago

oh mcmtu, terima kasih ya 🙏