bukaan jalan

sorry nk tnya..kalau jln dh trbuka..kita ade rasa ape2 x....jdi tertunggu2 plk tanda bersalin..huhu..tnda lain smua xde,lgi.#firstbaby #1stpregnnt #37weeks3Day

2 Balas

kalau jln dah terbuka, awak akan rasa sakit perut mcm senggugut...pastu makin sakit sangat2...sampai rasa nak buang air besar yg sembelit gila2, masa tu boleh push utk lahirkan baby secara normal..

bleeding atau contraction. Tp ada je xde tanda tp dh ada bukaan sikit.