Demam panas awal kehamilan

Hi. Sorry nak mintak pendapat, perlu ke klinik ke if demam panas. Pregnant at 8weeks now, sbb tak boleh makan ubat sebarangan kan? Mohon pencerahan dari experience mom to be here

2 Balas

saya consult Dr saya tadi, Dr bagitahu PCM selamat untuk makan waktu pregnant. Panadol eztend ke optizorb ke boleh je. Jangan ubat macam ponstan, caffox untuk migrain tu tak boleh. Magnesium trisilicate ubat gastrik boleh. Btw sy pun 8w

1mo ago

Okay baik tq sis ♥️

Ya pergi klinik. Nanti doktor akan prescribe ubat dan dos yang sesuai untuk ibu mengandung