Perkembangan baby minum susu

Sorry mamy nk tanya 😅..mcm mane nk tangok baby kita sesuai atau tidak dengan susu famula..yg kita bagi😂..sbb anak mamy baru minum smlm Tapi x de ape” tindakbalas pon..🤦🏻‍♀️ #mommybuntu Nak tau mula” anak” mamy yg lain minum mcm mane..ape tindakbalas baby☺️

2 Balas

tgk dri reaksi dia lepas minum susu, selalu muntah/jeluak susu ke. atau sembelit/sakit perut ke. tengok poo poo dia jugak. xde ape yg jadi, sesuai la tu

4y ago

Ok..terima kasih mamy ♥️