First time MOM

Hi sorry kalau soalan ni agak sensitif. Kalau time mencangkung then bahagian bukaann tu mcm terbukak sikit means normal ke atau one of tanda ? Tapi takde apa apa contraction/tanda bersalin. Just rasa pelik bahagian bawah tu mcm terbukak bentuk O gitu. Bantu saya pls, belum ada pengalaman. TQVM

1 Balas

Samalah kitaaaaa, saya first time mom jugakkkk😞 lain mcm je kt bawah tu terbukakk tapi taksakit atau turun tanda pon....:/