First semester okey ke bersama dengan suami?

Sorry kalau ini membuatkan mummy2 kurang selesa dengan soalan Gini. Kebanyakkan bila saya baca ramai kata tak berapa elok untuk first semester untuk bersama suami betul ke??????? #11weeks #mommy #tolongbantu #sorrysoalanlaritajuk

5 Balas

tgok keadaan ibu juga ,, sye masa 5-6week kurang bersama tapi ada jugak la seminggu sekali sbb xlarat .. dah masuk 10week rasa ok dah bru kerap sikit bersama .. tapi selalu igtkan husband slow and steady je jgn ganas2 ..

2y ago

ohhh baiklah

kalau ikut pengalaman saya .. first trim takbole, terus bleeding then gugur .. anak kedua nie saya lebih berhati2 , alhamdulillah masuk trim 2 baru bole bersama😊

Jika puan dan kandungan tak sensitif, ok je nak bersama. Yg takut nak bersama ni sbb ibu hamil berisiko atau kandugan sensitif. Gitulah...

2y ago

Sensitif tu mcm alahan, masalah uri, pernah keguguran, spotting.

Sy pula tak de mood bersama..alah dengan muka, bau laki sendiri..kalau dekat rasa nk termuntah sgt

boleh je