37weeks pregnant- due 21/12/23

Hi sorry kalau gambar menjijikkan, nak tanya saya dah nak kena ready nak bersalin ke ? Tak ada sakit perut, tak ada rasa yg aneh2 buat masa ni.#firsttimemom #advicepls #firstmom #firstbaby #ingintahu

37weeks pregnant- due 21/12/23
8 Balas

betul kena ready ni , tu salah satu tanda . saya 1st preggy air ketuban pecah dulu 2nd , lebih kurang cam ni. skrg 31w preggy no3 ,taktahu la apa tandanya nanti huhu .

6mo ago

Dah seminggu lepas, tapi baby masih aktif dalam perut. Tak ada contraction tak ada leaking. Seronok sgt agak nya baby dalam perut dapat makan macam2