Hanya nak meluah

Sorry bila sye cerita masalah private ni sebab tak tau nak meluah kat mana.. sye lepas bersalin dah 5m, dulu awal2 macam 2m tu adala husband nak ajak bersama tapi sye masih takut lagi so sye tak bagi. Ada la dalam 4-5 kali camtu dia ajak. Sye kata tunggu 100 hari la kan. Tapi sampai skrg dia tak ajak dah. Dia guna tangan dia sendiri.. sye jadi benci sangat sangat dengan suami sye, tak tau pasai pa.. kadang sembang dengan dia pun sepatah dua je.. macam nak berpisah pun ada 😭😭😭 #pleasehelp #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

awk la ajak smula. lelaki pun ada perasaan bila kne reject byk kli. cuba awk ajak pujuk suami awk. mybe dia merajuk la kot tu kne reject. dh kne reject ego la nk ajk semula. cuba klau awk yg kne reject, merajuk jgk kan. tk salah pun awk yg mula dlu. tkkn asik suami je mula dlu. suami pun nk rse jgk diperlukan. asik dia je yg mntk awk ego tknk mntk. jgn bnci2 suami guna tgn, better dr dia layan kt luar. mne boleh dia menahan smpai 100 hr gtu. ada cara lain utk puaskn suami antaranya tgn la. yg lain awk bljr sndri. apa2 pun awk kne komunikasi, cuba letak diri awk kt tmpt suami. suami pun ada perasaan jgk mcm pompuan. awk kne validkn perasaan suami awk. jgn abaikn apa dia rse.

Better kena ada communication berdua. Lama2 awk stress sendiri. Tak boleh senyap je. Sorang kena turunkan ego untuk bincang.