pening dgn sikap mentua

sori luah dkt cni.. 11 tahun sy tahan mkin sy thn mkin sakit hati sy mntua bila kmi cri duit sndiri trus ugut mo jual tu kbun lh.. x pyh lg urus sawit lh. tpi bila kmi fokus dgn kbun sawit. di ckp kmi mcuri lh. mjual buahnya lh.. nda kunun kmi hidup klu bkn tu sawit. lps tu bila x pigi tumbak bising2 dia srh kmi p tumbak.. bila pigi dituduh lg kmi mkn duit sawit.. stress juga ooo mo mnumbuk pun ada.. #jangandibully #mommytekanan

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan mommy sekeluarga. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Aminn.. tq sis