Cara keringkan luka + gatal

Sori gambar takde kene mgene nak tanya apa ubat utk keringkan luka gelembung ni ye … punca luka sebb rebus masak kerang haritu 😭 luka ok lagi tiber gatal skli lak 😭

Cara keringkan luka + gatal
1 Balas

Boleh beli cream kat farmasi

1mo ago

Ala saya tak ingat la. Husband consult pharmacist. Husband belikan yang breastfeeding safe untuk saya. Saya punya kena wap iron tu. Dah okay dah sekarang. Bila letak cream tu hilang rasa gatal dengan pedih. Awak walk in je farmasi tanya.