Boleh ke anak batuk cucuk 5 bulan?

My son appointment 5 bulan last week kena tunda sbb selsema + batuk. Skrg selsema dh ok. Batuk yg belum ok. Boleh cucuk ke eh? Husband suruh try gi klinik dulu. Tp nk tahu je lah pendapat mummies kt sini#bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

Tak boleh. Pergi kk. Bagitahu nak tunda lagi. Sebab anak belum betul betul sihat. Saya dulu pun sebulan tunda.

Takboleh dear. Nurse saya inform siap siap, time nak cucuk, anak kena dalam keadaan sihat.

tunggu anak sihat betul baru cucuk.. tunda je selagi anak x sihat..

kena tny misi kk awak dulu.. bgtahu pd dia..

2y ago

ya.. jd kena tunggu anak sembuh dulu baru cucuk..