Heat rashes on baby's neck and back neck

Hi. Can someone share some advices on what to use for my 3 month old baby's heat rashes? They appear when she sweats and the room is so hot. I tried vaseline petroleum jelly but i don't think it helps. Thank you!

Heat rashes on baby's neck and back neck
2 Replies

wag po yun kase mas lalong mainit. use fissan po na prickly heat or any other powder na walang scent like tiny buds or enfant since di pa po pwede ng pulbo ganyang baby. ganun po kase ginawa ko sa baby ko nang tinubuan sya sa batok at leeg ng mga rashes like na butlig.

4y ago

Thank you po! 😊

Don't put petroleum jelly po. Mas iinit. Try nyo po bumiling powder safe for babies like tiny buds rice powder.

4y ago

Thank you po!