SERIOUS QUESTION‼️ Flavour jem apa awak suka dalam Waffle? 🧇😍

Soalan random🤣 Sy selalu makan waffle with choc + peanut tapi tgh pregnant ni sy elak choc sebab ia mengandungi caffeine. Jadi kalau sy mengidam waffle, sy order peanut je. Skrg ni nak tau combo jem apa lgi yg sedap dlm waffle? Boleh suggest tak😆 #bantusharing

9 Balas

strawbery + butter (kalau suka rasa light²) biscoff pun sodap (skang byk ada flavour ni) tapi ape² pn choc+peanut tetap plg sedap 😂 xbyk pn kafein dlm chocolate tu. coffee pn sy minum janji tak lebih had disarankan 🤭

1y ago

ooh sy xtau kafein bleh efek hb low 😯

flavour chicken floss waffle pun sdp.. One of my favourite wajib beli..

alaa kenapa nampak ni pkl 10 malam🤣🤣🤣🤣 cravinggg la tetibaa 😂

peanut + kaya pun ok..klu sy la☺️

peanut strawberry pun sedap 🥹

peanut butter pun sedap 😋

Peanut + strawberry 😋

peanut blueberry