Selamat pagi moms semua❤️

Hi smua..mcm mna tanda false contraction ye? Maaf brtnya sbb first pregnancy.. 27weeks 5days skrg.. #1stimemom #ingintahu

1 Balas

klu false cntraction ada msa2 perut akan mngeras & tidak kerap.. klu contraction sebenar contraction akan lebih kerap dan sakit bhgian perut hingga ke pinggang...

2y ago

skit pinggang pon ada skli.. tp x lmaa.. dh trik nafas mnum air suam kmudian okey balik dh.. just risau ada mslh lain..