doakan sy kuat!!!

hi smua.. sy bru kawen 3 bulan lps.. rini dh 2 org wsap sy tnye dh pregnant ke blom.. trus trg sy sdikit sdih n beremosi sbb yg tnye pon org persaudaraan dekt kita jugak.. jd telan je la kata² nye.. doakan sy pregnant hjung thun ni.. ye la sy dh prtegahan 30an mybe sush risiko nk prgnant.. ape pn doakan sy ye smua. #hugs

42 Balas

Relax la..

I pun baru 2 Bulan kahwin umur31...orang start Tanya pregnant ke?risau sangat...