Bengkung dan barang pantang

Hi smua, boleh share tak area Klang - Banting dekat kedai mana ad jual bengkung tali plus barang2 pantang mcm pilis param tu? Sebabnya nak beli online pun harga mcm lebih kurang je😅 and tengok depan mata lebih puas hati. #ingintahu #firstmom #bantusharing

3 Balas

Check produk Blessed beauty confinement sis. Param pilis barut nya tak perlu bancuh. Memudahkan kerja ibu berpantang ♥️ nak ilmu lebih lagi, boleh follow kak Ice founder BBC tu kat fb, byk perkongsian dia kat sna

ce tgk kt Amway...ada jgk satu set lepas bersalin sekali dgn bengkung tali.

kedai jamu.