#sekadar bertanya Last period saya 14/11/2021

Smlm bli prgnent test and yahhhh 2 line Patut ke saya pergi kkm utk check lagi atau boleh terus buat buku pink dekat klinik desa je?#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

#sekadar bertanya
Last period saya 14/11/2021
17 Balas

sya pn masa check double line p klinik swasta dulu utk cmfirm.. dh cmfirm baru p kk buka buku..

Pergi klinik kesihatan jumpa doc n confirm kan pregnancy 😀

Sy dlu trus g jmpa doc utk confirmkn kdungn dulu🥰

saya 6 week 1 hari dh bukak buku pink🥰

Double confirm kt klinik swasta, kalau mampu.

2y ago

tq

14.11 tu hari prtama period awak ke?

2y ago

ok2.. sy pulak 13.11 hari pertama period. bru2 ni cek cblue dgital dia naik 2-3week.. maybe sy punya lmbt sikit, scan pun blum nmpak lg 😅

confirmkan pregnancy