Perut sakit mcm nak beranak

Perut asik memulas je dari tadi nak kata birak bukan pula padahal baru 30week🥲 semoga ni bkn tanda² bersalin awal lagi dikk oiii

7 Balas

selagi tak bleeding ( tumpah darah ) atau tak pecah ketumban lg, rilex je dulu. Unless dah tumpah darah dulu, tumpah darah tu maksudnya bleeding mcm period gitu. Keluar darah sikit sikit tp berkali2. Ha tu kene g jumpa doc terus.

slagi tak Ada bleeding atau pecah ktuban + sakit pinggang yg mlmpau.. Ada kmungkinan kontraksi palsu, sy 30w juga.. slalu mngeras, tp tak sakit..

5mo ago

betul myB contraksi palsu je

Pantau kekerapan sakit. Kalau 5minit skli tu kena p hosp

5mo ago

aamiinnn semoga doa baik² akn berbalik pd sis

sis, dh beranak ke ?

5mo ago

ingatkan dh beranak mcm sy kerap sgt mengeras. rasa sakit pun ada tapi wat lek je sebab selagi x turun tanda sy anggap biasa je.

perut mengeras ke?

5mo ago

haa setiap seminit sekali, tp alhamdulillah xde ppe jd☺️