saya scan dekat kk masa tu 11 june ukuran janin dlm 0.8 something

smalam 24 jun ukuran janin 1.5 mcm tu .ada heartbeat .tpi doc ckp ukuran dia bgi tu mcm not accurate sgt sbb janin tu kecik lagi dan sya scan 2d ultrasound je. tpinormal ke eh mcm tu.padahal dah lpas seminggu lbih. boleh jadi ke sbenarnya ukuran janin tu lbih lgi kalau buat tvs???doc ckp normal je. cuma sya risau dan nak tahu je smada okay atau x mcm ni #firstmom #ingintahu

3 Balas

janji ade heartbeat ok