?

slmt mlm semua,saya nak tanya ada tak yg macam sya mempunyai benjolan di luar dinding miss v?sbnar nya sya dh lma ada benjolan ni sblm mengandung lagi dan pernah berjumpa doctr pakar,dua kali dh jumpa dctr dan mereka kata ia nya adalah cyst,dan hanya memberikan antibiotik sahaja...ia nya tak sakit pun,tp dua mnggu kebelkangan ni saya semakin rasa ia nya membesar cuma tak sakit la.sya takut ya akan menggangu proses bersalin nnti...apa yg perlu sya buat,perlukah berjumpa dctr lagi?tapi saya takut pula...ibu2 pernah tak alami seperti sya ada benjolan di dinding miss v?

1 Balas

Ms preggy ni ada x bgtau tntg benjolan tu pada doktor?

4y ago

Sis dah jumpa doktor? Mcm mna ya? Sbb sy baru lpas bersalin..sy perasan ada benjolan di laluan faraj..