gatal2 badan

slmt mlm mommy semua..ada x yg masa pregnant kulit jadi sensitif..badan cpt naik mcm gegata klu berpeluh..huhu

4 Balas

Saya gatal dekat dada baru start masuk trimester 3 ni malam2 asyik menggaru la bila mandi rasa pedih , kdang tak sedar bila garu time tdur tu😩

sama sis... x blh berpeluh lansung habis 1 badan gatal.. mula² tuu x thu pon prgnt.. bile check da msuk 4 mnggu... sy sapu bedak agnesia jee

Sya rasa mcm merenyam ja bdn muka.. Tp x da pulk bintik2 gtl.. Kdg2 je gitu.

sye naik jerawat atas belakang.. bnyk..