First baby ,,

slmatt pagii ,,,mama mama .. bole sy bertanya ,,, kalauu susu tepung si bby balik balik ditukar bole ke bgtu ? Sbb susu yg selalu si bby mnum hbis stok lpastu ,,, husband main beli ja susu jnis lain . Susu fernleaf yg si bby mnum, hbis stok d kdai ,susah nk carii .. hsbnd beli susu dugro . .#ingintahu #bantusharing #firstbaby

2 Balas

sis crk fernleaf dkt shpg mall..ank sy mnum tu gak..😊dan kalau die ssuai mnum ssu fernleaf tu jgn tkr2 kerap nnti ank x srsi bleh buat berak smbelit ckp cm2 ye kt somi tu..sian ank tu..ank bpe thun?

3y ago

ok tq akak ,,,

jgn terus tukar mengejut...utk hari 1 try bagi sebotol dulu susu baru tu then next day bagi 2 botol n tambah lagi utk hari seterusnya...risau takut susu baru tu tak sesuai dengan baby