tolong saya

slm semua .. saya nak minta tlg suggestion mcmna ni.. sy skrg dah 22 minggu 1 hari anak 1st.. berat naik sejak pregnnt dari 83 kg kepada 96 kg skrg.. 13 kg naik.. sedangkn sy baru 22 mnggu.. mcmna nk tggu smpai 40 mnggu berapa byk la naik.. tlg sy ibu2.. hbis la sy jmpe doktor 21/8 ni kena marah.. btw sy dah minum air gula masa 12 mnggu.. alhamdulillah tak sangkut gdm.. tlg ye bg suggestion atau pengalaman.. tqsm#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kena jaga makan, kuantiti sikit tapi kerap. kurangkan karbo. lebihkan buah dan sayur.

nk tnye cre pmknn sis bgmana ye?