breast ttiba kluar susu

slm n slm sjhtera,sape thu knp ttba breast kluar susu?ank sya yg last dh brumur 5thn dh stop mnyusu 2thn lps,shari dua ni kedua dua breast sya asyik brdenyut bila urut ada air susu kluar sbelah kanan shj, xbyk tp akn kluar tiap kli brdnyut..sya dh 4 org ank tp xprnh alami masalah ni,adakh sya pregnt or tnda2 kanser?#seriusnanya

1 Balas

Cek upt dulu tengok positif or tak. Kalau tak pregnant boleh jadi prolaktin tinggi. Apa2 lagi better jumpa doktor.

3y ago

Hormon menghasilkan susu