Mslh selepas berslin

As’slm n hi momies nk tnya, sy bersalin czer n 3x dh masuk ni.. skrg dh 8 bulan.. sy perasan tiap kali period mesti pedih kat tmpat belah tu pastu klu smbelit pn sme.. sis smua pnh x cmni? Yg czer ke3 ni rse cmtu sebelum ni xpenah..

1 Balas

Yeke.. saya ceaser kali kedua.. tak pernah lagi rasa macam tu.. doctor cakap apa?

5y ago

Sy bru cdg nk tnya doc sbb kerapkn.. aritu mase awl2 sy anggp masih bru maybe xberapa ok lg kot.. ni dh 8 bulan masih terasa sy ingt nk tnya doktor la pasni.. tul bslin sblm ni xpnh lak rse cmni.. maybe dh kli ke 3 lmbt baik ke cmne xpastilaa kan