Sampai tarikh serah diri 10/05

Slm mumy² ..nak tnya kalau msa serah diri tu kena gi pagi ke? Atau boleh je dtg tenga hri or ptg?..edd 11/05 esok dah nk kna dtg hospital..takut risau 😔smua ada smp tdo pun tk lena sgt..Doakan sy ye mumy² smua semoga dipermudahkan bersalin nti.. #firstbaby #firstmom #39w5d

9 Balas

pergi je sebaiknya lepas mummy rasa selesai urusan dirumah. tapi better dtg waktu jam sebelum makan, sebabnya nanti Kita kene bawa makanan sendiri kalau terlepas masa. mummy kene dtg awal sebab kene ikut procedure swab test Dan tggu keputusan swab. dah clear baru boleh masuk ward. don't worry.. memang dah masuk ward tidur tak kan lena nurse akan jaga baby Dan mummy selalu tak payah kira gerakkan baby dah sebab diaorg dtg kesan pakai Mesin. dah Ada baby pun tak kan lena tidur. good luck mummy.

mase dia bg 8-10 kan.. kalau ikut tghri pun blh je..tp pyh jgk kan.. p lewat2 tkut katil penuh.. p awal pun kang menunggu plk.. once dah dftr mmg xleh g mne2 dh.. sy pun same esk kene p clinic pakar o&g dulu.. kalau ikut dh masuk wad 8/5 tp baru abis kuarantin.. kene tgk keadaan & simptom sy plk.. kalau ok terus warded esk.. tp mujur kkk misi.. dia blh check dulu wad penuh ke x..

saya dh 39w2d . Tanggal 11/05 ni nak kena p kkia skiranya blm bersalin. Due sptutnya 14/05 ni. Ghisauu

Semoga dipermudahkan urusan mumy bersalin nanti. bby dan mumy sihat dan selamat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

Mcm saya jga due date 12 bulan 5 nie blum ada tanda2 nak bersalin..

Semoga dipermudahkan segalanya urusan bersalin nanti 🤲🏻❤️

Dtg pagi. Sbb katil tak semestinya available on the spot.

Kenapa keno serah diri sis? Ada apa2 masalah ke

2y ago

kena serah diri sebab dah sampai due date sis.

Semoga dipermudahkan urusan mommy🤗