Ibu menyusu boleh minum ais x kalau baby menyusu

Slm mommies ibu mnyusu blh minum air batu x klau bby batuk . And ada x makanan yg saya xboleh makan .. Saya full menyusu badan bby umur 2bulan batuk berkahak . Nk buat mcm mana ya risau pulak saya . Saya dah ikhtiar dgn cream youbaby , minyak bunga cengkih yg viral kat tiktok tu tpi mcm xhilang jgk .. #firstbaby #firstmom

1 Balas

ibu makan je apa pun yg berkhasiat. ais takde masalah. kalau batuk teruk atau dah lama cuba bawa dulu pergi kk/klinik utk doc check takut infection ke apa