Kerap sakit kepala...dan tangan kebas

Slammualaikum...kandungan sya nak msuk 17mnggu..kepala Sy kerap sakit..Bila bngun dari tidur Pula tangan kerap kebas..normal ke?

2 Balas

Sis ada gdm x ? Klu xde gdm boleh jadi carpal tunnel syndrome. Boleh cek kt klinik atau bagitau misi nti dia akan refer kt misi sbb sy dulu pun mcm tu. Sy faktor berat badan. Klu kepala sakit tu takut tekanan darah naik. Cuba kontrol makan makanan masin2 dulu.

2mo ago

gdm tkda...cuma berat je tak naik

sama mcm sy kerap sakit kepala tangan kiri kanan kebas ..

2mo ago

taktahu knp kebas .ni preg ank kdua..ank pertama takde kbas cuma kerap pening kepala