Spotting 6w

Slamat pagi, trbgn pkul 3 pagi sbb nak pegi toilet buang air kecil tba² sya ada trnmpk sedikit spotting . Nak tnya normal ke spotting keluar brwrna coklat kemerahan sbb sya skrng preg 6mnggu .. sbb sya bru frst baby blm tau sngt psl ni 🥺#ingintahu

2 Balas

Spotting ada beberapa sebab: 1. Kandungan luar rahim 2. Ancaman keguguran 3. Darah implantasi Perlu ke klinik segera untuk pastikan tiada apa-apa berlaku pada kandungan.

awak g klinik ye check, bagi saya tak normal, tanda rahim tak kuat.