Normal ker?

Slam.. Nk tanya normal ke baby 4 bulan lebih.. Berak 5-7 kali sehari.. Baby FM.. Tidak meragam.. Aktif jer.. Ada orang kata baby beralih bulan betul ker? #firtsmum

2 Balas

Growth spurt tiada kaitan dengan berak berak sis. Dah berapa hari berak gitu? Tekstur najis okay tak?

1y ago

Dah 3-4 hari dah.. Tekstur mcam telur hancur gitu.. Dah try tnya kat kd.. Misi ckap kalau baby aktif tak letih ok je... Tapi tulaa risau plak

kalau dia xmeragam ok