Sy dh 37w.3 hari kt hosp sbb air ktumban skit.jd doc sarankn induce+masuk belon dkt rahim.doakn sy..

Skrg tgh tggu bukaan jalan je.. #doakan saya dn baby

8 Balas

37w, baby dah cukup matang. Air ketuban paras berapa sis? Saya masa 36w scan doc kata air ketuban 8 lepas tu kena gi pac, doc pac scan 9.. So, dia suruh balik dulu. Tunggu turun tanda baru gi hospital balik. Semoga Allah permudahkan urusan sis bersalin, selamat dan sihat ibu serta baby, Aamiin

Ya Allah sis awal tu bersalin tapi takpe moga dimudahkan segala urusan ye, mgkin bersalin awal sbb ketuban sikit ye. Risau apa2 jadi kat baby kan. Mudah mudahan semuanya berjalan lancar ye sis. Amin ya rabb🤲🏻❤️ moga Allah taala mudahkan semuanya🥰

2y ago

trma kash atas doa 🥰

Air ketuban bacaam berapa ya sis kalau x keberatan untuk share?semoga2x semuanye dipermudahkan urusan puan dan baby sampai kelahiran 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

2y ago

bacaan 6 je..sy dh selamat bersalin tp kne pecahkn juga air ketumbn sbb ubat induce dua kali masuk dn belon pn tetap bukaan jalan rahim masih xbuka..

dh boleh besalin tu ,insya allah tak de apa2 ..kawan saya lahirkn ank nye 36 minggu,alhamdulillah sihat

semoga segala urusan brsalin puan di permudahkan aamin 🥰

Semoga dipermudahkan urusan sis 🥰🌹

Semoga dipermudahkan..

tinggal brapa air ketuban sis

2y ago

bacaan 6...dah slmt bsalin...bby alhamdulilah sihat....2.1 kg..