Momy² kat sini ada x mcm sya..

Skrg sya dh 19w3dy.. berat sya 85kg pda awlnya dn smpai hrini masih 85kg.. normal x mcm ni? Klu brt bdn kita ttp sma mcm nie x naik x turun okey x?? Bhya x untk baby dlm kndgn??

9 Balas

Nurse sy kalau berat statik lama sgt dia dh start tak hepi. mula la dia buat ayat, "statik je ey berat awk. tak naik². awk kena naikkan tau berat awk. takut efek baby" nurse risau baby tak membesar ikut week sbb berat mak dia tak naik² tp so far kalau scan alhamdulillah berat baby sy naik je. berat sy yg tak naik tp usaha jgk la utk naikkan berat cuma berpada². taknak mendadak sgt. jd mslh pulak nnt