stopkn bf

Skrg sy hamil 6week nk mntk tips stopkn susu bdn utk ank sy yg dh 3 thn. Susu botol pn dia mnm. Ada ap2 petua boleh kongsi. Tq

40 Balas

Gune batang bakawali. Sapukan di nipples. Bole letak kat tangan anak yg suke hisap tangan or jari

try sapu apa2 puting sis..cam ank sy dia geli ngn kicap sbb hitam..so sy sapu kicap je 😂😂

5y ago

Pg td sy sapu asam jawa dia kata x sdp. Pastu smpai skrg xnk. Semoga dipermudahkan utk sy kesian pn ada. Hrini tdo ptg x susu pn sy zikir n gsok2 bdn dia tdo sendiri. Cuma tgah mlm klo dia berjaga tu xtw nk buat susu btol atau mnm air je

sy suh bp dia yg tdo kan.. sbb time tido mlm ja dia nak tetek... slbhnya mnum kat btol

Nasihat dia selalu. Budak kecik ni faham sebenarnya.

saya letak eo yl.. 4 hari berturut last dia tak nak.

Sy dlu2.. Arwah mak letak handyplast.. Baru boleh stop...

4y ago

Pernah buat utk anak sulung... X jalan..sbb di sndri buka handyplast tu

Kak ipar sy letak soda bikarbonat😂 terus xnk

letak lemon kat breast..

Letak kobis atau bunga melur

Letak asam jawa sikit

3y ago

Anak sy letak asam jawa dia tibai je masam2 🤣