Keputihan coklat

skrg sy 6w6d tp td sy ad perasan msa sy lap faraj , keputihan sy warna koko2 skit . normal ke agak2? risau sy. sbb sblum ni sy ggur sbb blighted ovum. risau😭 ##ingintahu #bantusharing #firstmom #pleasehelp

Keputihan coklat
2 Balas

ni mcm drh kan... tp dia mcm kena air jd tak pekat jdnya..like spotting..jika pnh ada pnglaman keguguran. better g klnik check dan dptkn rawatn kadar segera.. mg dpmudahkan segalanya..

ada rasa sakit ke sis atau ada lasak2 sgt ?? skrg kluar lagi tak ? kalau ada terus p klnik .