Haii mommiess 💞 Mau Tanya , Minggu Keberapa Yg Trbaik Utk Check Gender Baby ??

Skrg Saya 23 Weeks Already 🤗 .. & Ada Tips X Supaya Baby X Lipat Kaki ? Sbb Kdg Ada Baby X Mau Kasi Nampak Kan 🤭 , Kaa Mmg Tiada Tips ??

2 Balas

Sy mkn aiskrim first scan tp baby telalu aktif berpusing. Ssh nk tgk. Kali ke2 xmkn apa tp dia lipat kaki. Sonographer tekan2 perut dkt bahagian kaki dia tu. Dia terus bukak😂

Sy mkn ice cream sblum scan. Jd wktu scan dia aktif gerak2 mula2 dr x nmpk. Lps sy dh mngiring n scan blk bru jelas nmpk gender.